fredag 8 oktober 2010

Dags att fixa inomhus





Nu är hösten här på allvar. Idag har det varit regnigt och grått, men underbart vackra vyer med alla höstfärger på träd och buskar, när man åker till Karlskoga, där maken ligger för undersökning. Nu har man kommit fram till att han har elaka bakterier i tarmen och under helgen får han varken äta eller dricka för till veckan ska tarmen undersökas ordentligt.

Utomhusjobben är ofärdiga, men det just nu börjar lusten komma att röja inomhus. En vän funderade på vad man har på sitt kylskåp. Vårt skåp är ganska tomt just nu förutom två vackra kort med rosor och komihågtavlan.

Den andra bilden är en specialgjord tavla som maken fick till sin 70-årsdag. Där sitter han på vår altan med ekorre, igelkott och fåglar. Igelkotten har vi inte sett i år men ekorrar och fåglar finns det gott om. Det går åt mycket fågelfrön nu när det börjar bli höst.

1 kommentar:

  1. Inte roligt för varken dig eller din make men hoppas att de hittar roten till det onda. Det är ju alltid bättre att veta än att sväva i ovisshet. Och visst är höstfärgerna vackra.

    SvaraRadera